Heej

Heejsan, hur mår alla?, jag mår ganska bra :), bara jävligt trött..Skippade första lektionen (gympan) idag såjag började kvart i tio vilket var sjukt skönt, Min mobil dog efter sisådär halva dagen så jag fick klara mig utan den, det var svårt, men jag klarade det. Jag lyssnade iallafall på lektionerna för en gångs skull istället för att smsa var tredje sekund. Fattar fortfarande noll fysik..Newton..nånting..fyfan, jag kommer att köra såååå hårt på provet.Not good. Efter skolan åkte jag hem med mickis, trevlig flicka, speciellt när hon sa håll bara käften, då asså, då föll jag för henne pladask. Sen har jag varit hemma dött framför fysikboken för att försöka förstå lite mer, och tittat på hipp hipp hora, den är faktiskt jävligt bra, alla borde se den tycker jag, för det som hände huvudpersonen i filmen är exakt det som kan hända vem som helst som är osäker eller bara inte vet vad dom gör..Jag är jävligt irriterad på killarna i min klass, ush..Men jag ignorerar dom och tar inte åt mig alla nördiga omogna kommentarer de säger hela tiden. En lyckad människa är den som inte tar åt sig av det negativa. Aja, ska dricka lite jordgubbste <3 och gå och lägga mig, Godnatt på er!
pusspuss


FAAAG IN DA HOUSE

Detta är Sarah som talar jag menar skriver..
Även känd som FAAAAG
Idag var det en vädigt intresant dag, vi var påväg hem när blattekillar kallade michelle FJORTIS! OMG hon lacka....
HAHAHAHHAHA, ni skulle bara sett..sen följde de efter oss, läskigt..BARA FÖR ATT ALLA BLATTAR TÄNDER PÅ MICHELLE.. OCH MIG
jasååå nu sitter michelle och pratar med den KÄNDE HANNA.. ohhh, hon är så coool.
EMILIE måste bara nämna dig.. DU ÄGER! hahahahaha JAG ÄR FAN AV EMILIE
Vi lyssnar på musik frånn OC, den serien äger. Michelle jävla ocnörd
ja, vad ska man säga.. MICHELLE HON ÄR EN BRA TJEJ DEN DÄR SAKEN.. förutom när hon hon har pms, då kan hon vara farlig.. VARNING!!!
Jag diggar michelles rum, det är rosa, har massa blommor på tapeterna. HAHAH det står COOL, LOVE, FUNNY och NICE på väggarna.. Finns också massa nallar här, yeesss michelle är ball.
Jag är förresten helt blå om händerna eftersom mina nya byxor färgar av sig -.-
Michelle smörade så hårt för vår lärare i so idag, hon använde ord som KAPASITET, liksom vem fan använder det ordet?
GEEEEEK
Idag efter vi åt så spelade vi piano, måste bara säga att jag äger michelle hårt! Hahaha hon blev jättearg för jag ville inte lära henne sången "lejonkungen" jag vet jag är så duktig.
Nu ska vi fortsätta lyssna på musik och förhoppningsvis äta, JAG ÄLSKAR MAAT! och nej jag är inte tjock.HAHAHAH OMG, MICHELLE SKULLE PRECIS SVARA PÅ ETT SMS FRÅN SIN ÄLSKADE VALENTIN, jag lovar dom där kommer vara ihop inom en månad, sen kommer dom gifta sig och skaffa barn som heter VAMI och MIVA.. hahaha jag vet dom år geeeks. Iallfaall, när hon skulle svara på smset så snubblade hon för att snabbt komma åt sin mobil, HAHAH OMG, FAG.
Efter skolan åkte vi till gamla hederliga HILLELSKOLAN ja det är en häftig skola det.. Vi träffade flera olika gamla lärare HAHHAHAHA dom älskar mig, mindre michelle
NU SKYPEAR vi med emilie! HON ÄGER SOM SAGT HON ÄR BÄST!

PUSSS PÅ ER! michelle hälsar.. SÖÖÖCKK ON THHATT
/ SARAH "DEN BÄSTA" FAAAAG



hoho

Halååå alla tomtar, wazaah? , Allt vääl här iaf, skoldagen var intressant, gympan var VÄLDIGT intressant med sarahs som fick världens jävla flummanfall..hon låg på golvet och skratta..Jag har haft en bra dag, Fasst jag stör mig på killarna i min klass..så jävla dumma&omogna. Jag har skrikit mckt på dom idag ..hehe, Seen har jag haft min underbara fysik när jag fattar NAAADA..massa gånger gravitation är lika med nånting whatever friktion nåt nåt, ajaja, jag kmr köra på provet, väry well, för väl plugga lite extra, Nu ska jag göra min historieläxa om idolism , naajs..rätt intressant faktiskt, jag gillar faktiskt historia :), så därför ska jag göra min läxa nu, adjö <3

PROUD COLOMBIAN.

vi colombianska kvinnor, är bara för heta, så är det, så kommer det alltid att vara LIVE WITH IT SVENNAR.



Heej

Hejhej, Snart ska jag sätta igång med min LABBrapport, Jah!, får se hur det går , inte för att jag fattar nåt menmen..Vaknade en halvtimme försent idag, men på något konstigt vis kom jag i tid endå..MAGI! okej kanske inte..Seen var jag i den underbara skolan hela dagen och roade mig med Sarah...Hahaha fyfan min lärare är från England och hon är världens brytning så hon skulle säga " den som är mest charmig gör det här" och jag trodde hon sa att den som var mest KÄR i henne skulle göra dedär, alltså CHARMIG-KÄRIMIG, kan vem som helst ta fel på..Hursomhelst , jag började asgarva och hon fattade ingenting..Sen sa hon CHARMIG,CHARMIG, typ 20 ggr, då skrattade jag bara ännu mer, sen sa hon charmig ännu en gång, och då trodde jag att hon kallade mig för kärring..hehe, Sedan var det dags för underbara lektioner med Glaadys, den där kvinnan älskar mig...hon har bara inte insett det än..Hhaaha, min & mirris flummtimme..Efter skolan skulle jag träffa Vanessa men jag var så trött, så jag orkade inte..FILÅT. Så istället fick jag sitta med Sarah och vänta på hennes omprovstid i typ 40 min eftersom ingen dök upp. Seedan skulle jag hem och halkade ner på marken och satt o typ skratta för mig själv, lite pinsamt. Omg , imorgon ska vi åka skridskor på gympan, och jag har varken skridskor eller ork eller vilja för den delen att åka..ska nog skippa gympan..hehe, stay in school kids. Och min no lärare som jag har första lektionen var sjuk idag, och jag måste fan veta om hon är sjuk imorgon också, för om hon är det börjar jag tjugo i ett istället för 09.20 eftersom jag kan skita i lunchen och gympan.. men idag när vi frågade om han gubben i kansliet visste blev han bara lack..så jävla tjurig..aja, ska sätta igång med labbrapporten då.. Pussaaaaaar!
 

Danke

Tack så jättemycket vanessa och emilie för bloggdesignen, i'm väry nöjd. Tack Hanna nörden för att du också gjorde en header, som jag inte tog..nåvääl Tack endå :) Guud, skola imorgon, jag orkar seriöst inte, är det bara jag eller har den här  helgen gått så otroligt snabbt?...I fredags tänkte jag "ååh, vad skönt nu är det helg, jag ska sova ut" Men icke, i fredags hade vi gäster så jag kunde inte gå och lägga mig så tidigt, sen på lördagen fick jag vakna kl åtta för att jag skulle på en sak, sen på kvällen var det ju fest vilket slutade ganska sent, och imorse kunde jag helt enkelt inte sova, jag låg o vred mig och tänkte på tusen saker. Jag har seriöst sömnproblem, på vardagarna kan jag inte lägga mig innan tolv, men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag gick och la mig runt fyra fem varje dag under lovet. Hursomhelst har jag inte gjort så mycket idag..inget alls faktiskt, suttit och snackat med Emilie på skype, tagit en lååång dush och bara slappat..Det kan vara ganska skönt ibland. Haha märkte nyss att Vanessa glömde sin Schweppes dricka här, ja du vet, den du spillde över hela mitt rum?! din lilla..Imorgon äre som sagt skola, hur jag ska klara av att inte somna vet jag inte..får väl typ operera in en ringklocka i huvudet eller nåt..Alla säger ju att New moon trailern har kommit ut osv, men det är inte möjligt, eftersom dom inte ens har börjat filma, de dom har gjort är att ta ut klipp ur skådisarnas olika filmer eller nåt, För trailern är iaf inte ens klar. Åh gud så pinsamt, igår hade ju min bror en liten fest här och så visste jag inte det, och mitt rum är ju rena katastrofen och hela garderoben ligger på golvet, så kom typ nån tjej in hahah..lite pinsamt dedär. Hon tror säkert att jag är värsta grisen..Nåväl.

Vi hörs senare, kramkram

Nu funkar det!

Nu funkar bilderna, blir bara några få, eftersom jag inte vill att mina kompisar ska dampa ifall jag lägger ut bilder på dom här.
 hehe, jag med mina fina miner och snygga rygg..


NEHE, så går det inte att ladda upp fler, lyckat...men ni får nöja er med den..Kanske funkar lite senare :)


HALÅ

Heeeejsan, hur mår alla glada och inte så glada? , jag mår väldans bra. Sov gött. The plans today, no idea, skulle till Ikea och kolla på sängen men nejnej, ingen jävla ikea, för att mina föräldrar inte pallar, neeerds. Hehe..Hm..kanske ska träffa nån senare eller nåt, hittils har jag iaf ; Vaknat, gått på toa, ätit lunch, dushat, klätt på mig och nu snackat ja med Emilie/Batman..som hjälper mig o hitta sängar..Nån som vet nån dubbelsäng som inte är sååå jättestor, eftersom jag inte vill att den ska täcka hela rummet, så säg gärna till :)  Tusan, skulle lägga upp lite bilder från igår, men dom funkar inte :(..aja, här har ni en bild på emilie mig&hanna istället :) 


hemma

Hej!, förlåt för att jag inte bloggade igår, men jag var såå sjukt död och gick mest runt som en zoombie och sjöng baby one more time..men igår iaf var jag i skolan och typ dog, o sen träffade jag vanessa en liten stund och gick till Mikkan, sen på kvällen hade vi gäster haha en kille i min klass b.la , han fick sitta med mig i en timme o disskutera mina problem hahaahah...stackarn, idag var jag på en fest/middag sak , det var kul :), haha fyfan jag har ont i fossingarna, dansat mycket..å min brorsa hade typ en fest här idag, så nu sitter hans kompis här o fiser och är stupfull..haha, okej, lite kul ?;)
Imorgon ska vi kanske till Ikea för jag vill köpa en ny säng, faktiskt ett helt rum menmen, en sak i taget..
men nu ska jag sussa , godnatt! <3
, sängen jag vill ha, fin va? På ikea finns den :)

hur tusan..

Hur tusan är det möjligt att någon varelse kan gå i dom här?..helt sjukt..






Hejsan!

Heej! allt vääl? idag har dagen varit ganska lyckad..surprise surprise..Haha jag vaknade kvart över nio vilket var sköönt, sen var jag i skolan och ja..pluggade (?)  efter denna dag var jag lite med Sarah som btw är jävligt lack..Speak to me woman?
Ahh..så har väll dagen varit idag..Inte speciellt mycket har hänt med gårdagens bråk eller jajo, jag e sams med bruden jag bitchlapade hehe..Och min jävla lärare sa att jag inte fick spela piano i matsalen för att jag inte spelar vackert, fan vilken jävla förolämpning, jag är bäst på piano..säger vi.  jaja, puss på er :)
 
 

jobbig dag..

Blickar , slag, bråk och blivit tvingad av en lärare att gå till kuratorn, så har min dag varit, men tur att den hade ett happy ending iaf.. Jaag mår illa..Drack precis en chailatte o nu har jag ont i magen..tänk om jag är laktos eller nååt..skrämmande...Jag har inte gjort så mycket idag annars, eh förrutom slå döda blicka delen..men men, idag märkte jag verkligen hur mycket jag saknar min tönt..Varför ska alla flytta..gå&dö alla jävla resebolag..hehe..Åjuste! jag bytte spanskagrupp..Min lärare är galen ..prååmiz, hon visar typ porrfilmer (?)  haha..En bra sak med mitt såkallade kuratormöte med tjejen jag bråkat med förde iaf med sig att jag slapp en timmes matte ..HAHA, livet är allt bra rättvist ibland, Nu ska jag göra nåt annat.
Haareee braaa!
 min saknade nörd <3

hallå :)

Heejsan, hur mår "ni" idag, som om det finns några ni, oh well..life isn't always fair :( ...vf ska Kenza få ha 50 000 läsare, medans jag har typ FEM. Min blogg äger hennes psh..Idag har jag varit i skolan, och träffat haampe ! :D jaa..han är trevlig, dendär. Sen så har jag väl inte gjort så mycket. ätit PUDDING ...hahah, ja nufan finns det! *lucky girl*  neeeej, jag börjar kl åtta imorgon! hur ska jag orka gå upp klockan sju?! ..vansinne, föressten jag kom precis på att jag hade bokat en tid hoss tandläkaren på en tisdag kl 09.30, när jag igentligen ville boka på onsdagen kl 10.30 så att jag skulle slippa gympan..suurt, nästan alla i klassen ska till romme om ett tag och åka skidor, men jag kan tyvärr inte åka med för jag har aldrig stått på ett par jävla skidor! skaamligt..Nån som kan lära mig ..ni har ett stort jobb framför er! hahaha :) Åja, Hampe försökte lära mig lite akord på gitarr..jaa, det gick..SKITBRA. Har redan glömt bort dom..jag håller mig till mitt piano! , jag längtaar efter sommaren..ingen aning om varför, men idag fick jag en sån där konstig våårig känsla..haha..sådär som man får när våren är påväg..okej det är i början av Januari...men endå, imorn ska jag börja i min nya spanskagrupp! får se hur det går..annars får jag väll byta tillbaka till franskan..Franska e ju iofs en av mina favoritspråk men jag är för lat för att lära mig det, jag trivs med att gå runt på gatan med Hanna och skrämma folk genom att lura dom att vi bara kan franska, MOGET? ohyes! Veery well, ska göra lite läxor nu..
pusspuss :)
 

MY BELOVED <3

JAG VILL BARA NÄMNA, KÄRA SARAH BEG, HÄR , ÄVEN KALLAD MIN BÖG. HON RÄDDAR MIG FRÅN ALLA SKRIKANDE PAPPARAZIS, MIN EGEN LIVVAKT. HEDER HEDER. SÖT FLICKA. LITE OND OCH ARGSINT. MEN MEN..MAN KAN INTE FÅ ALLT I LIVET
jag vill också nämna min älskade bälskade hanna törnbuske, du är det viktigaste i mitt liv & jag älskar dig mer än allt annat i denna fenomenala planet full av avgaser och pedofiler.
SEN, min knasiga emeline, viktig som få, hon ger mig goda råd, hon är söt som en morotskaka må jag säga. Och flyt hoss grabbarna har hon med, lite smått galen och narcissist men hon duger som nazist. Och sist men inte minst
Hampus, jag vill bara säga dig en sak, så alla vet det här och nu: DU ÄR INTE FET DIN LILLA FLICKA.



no pudding in da house

TJOHO , DET FINNS INGEN PUDDING..SKA NOG KASTA NÅT PÅ LUNA LOVEGOOD OCH SKRIKA PÅ HENNE O GE MIG EN PUDDING, ANNARS FÅR HON EN BESVÄÄÄÄRJELSE. Nej, det är inte hanna som skriver, tur det, för då vore den här bloggen helt galen....WHITCH IT'S NAAT.

Töntar

argh, nu är jag sådär halvsur en tjej på fb som absolut inte känner mig har börjar kommentera en bild jag kommenterar och hon säger att jag är dryg och en massa skit, så nu kom massa kompisar och dissa henne, hahahha NO ONE MESS WITH THE MICHELLE. Annaars har jag väll suttit och skrivit eko på msn , för att ingen svarar..ännu en diss, skiiitnaajs, jag har ont i min mun , tanten spände..jag lyssnar på fuck it eamon, fan den är bra! fuck you , you hoe, i don't want you baack ...tululullul..så himla djup poetisk text. Nästan så att jag kommer o tänka på poesi snubben på msn , som försöker sälja mig katter..jag vill inte ha en katt..svårt och förstå?! gosh, vissa människor är verkligen konstiga, tur att JAG är en helt normal släkting till neanderthalarna. Ja, mina idoler for evah <3 Nuuu ska jag käka pudding, luna lovegood loves pudding, and so do i. MOOOT PUDDINGEN!


at home

Heejhopp, kom nyss hem från tandläkaren, ush jag hatar det, min tandställning pajade så tanten fick fixa det och så smart som hon är så kör hon upp den jävla bågen upp i gommen på mig! fyfan, det gjorde ont. Annars gick det bra...fasst jag tror hon misstänker att jag tuggar tugummi, eftersom hon varje gång frågar om jag gör det..och jag svarar nej varje gång hahaha, sen har jag varit i skolan..uuh äcklig mat, kooorv, mådde illa av lukten, fyfan det är alltid korv i dendär skolan!, aja nu måste jag dra, ajöss <33

SUUUR

Asså jag är så jävla sur!!! mina föräldrar verkar tro att jag är fem år, klockan är 20 över fem, TJUGO ÖVER FEM????!!! och mina föräldrar säger att jag inte får gå ut???!! eller jo, det får jag , jag får sitta på macdonalds två minuter härifrån i två timmar, SKITKUL? och kl två idag när pappa drog ut så sa han " du får inte gå ut idag" asså herreguud, jag hatar mitt liv, jag är som en liten jävla råtta i en bur , jag lovar snart installerar dom kameror i mitt rum HDJSLFLHF, jag är så jävla suuuuuur!!!! behövde skriva av mig..HEJDÅ hoppas era liv inte är lika patetiska som mitt.

jättekul hörrni

Mina såkallade kompisaer gjorde en bild på mig och mina kompisar, Judge yourself, BTW, jag har inte gult hår och fula gröna tantklänningar i verkligheten -.-  


mooorning

Fan, bloggade igårnatt/kväll men det kom inte fram..Hursomhelst så var jag hoss Mikaela igår kväll och det var mysigt, vi kollade på white chicks och ringde Jakob som stalkar vanessa (?) skön grabb..Jag vill ha min systemkamera nu!, jag ska få den i februari typ, men jag vill ha den nu haha, Vanessa har en och jag typ snodde den och gick runt i hela huset och tog kort på typ eh..dörrhantag..JA, sånt är intressant.Hahah igår vare en kille som läste min blogg , första frågan var; hur många ggr får du damp i veckan?...hahahah, klockren fråga!  Idag ska jag nog slå på saker..nejmen..jag får se.. see ya later!
pooouussaar
  Bäästaaste cressy <333, tagen med min inte s sytemiga kamera -.-

Pianoholic

Hej alla människor, idag har jag spelat piano hela dagen, värsta drogen, när man börjar kan man inte sluta, antar att det beror på Isaac Newtons tröghetslag, den där Isaac, smart grabb..Men absolut inte lika genial som jag. Pappa köpte glass åt moi :D, muums glass..fan jag måste dra ner på onyttigheter även fasst den är sockerfri, men som sagt sötningsmedel är GIIFT. Vad ska ni varelser göra denna kväll? själv kommer jag nog sitta o knarka choklad och titta på Bratz filmen för femte gången, har någon ett liv till salu? isåfall hör av er, Föressten tack emeline för designen, HEDER HEDER. Nu ska jag nog göra nåt ...ANNAT. 
Hare bra, för det har jag! 
 
en saknad tönt. Lidnad.

PEOPLE.

Hej people, just wanna tell you guys, thaat jag har ont i min mage, NEJ ingen jävla mensvärk..och JA, jag är fortfarande sur, ingen aning varför..tonåren tar kål på mig, alla säger tonåren är de bästa åren i ens liv..BULLSHIT! tonåren suger, finnar, agression, skola, killar som tar kål på en. JA, sånt är livet, shit happens, BTW, HAHAHA SARAHS LAPP..om du inte är snäll och ger mig godis, då fan..bäst att va på sin vakt bruden ;) 
VERY WELL. my life sucks
XOXO
MICHAGIRL (btw, som äger gossipgirl)

GOD MORNING BALTIMORE.

God morgon alla glada! och alla som inte är så glada, hursomhelst är jag glad, för jag har idag;
1. vaknat relativt sent ..shöönt
2. Ätit maat som var god
3. Käkat choklad
4. Blivit tvungen att leka med bilar med en fyraåring
5. Retat Sarah
6. Gått på toa
Jag känner det på mig, det här kommer att bli en hejdundrans dag. Annars får jag ryck. Idag ska jag stirra upp i det tomma intet, fundera på att ha ett liv..tvätta håret och..träffa  någon om jag orkar/har lust. 
See ya bitches!


Tråkigt.

Jag har tråkigt, sitter och nyser och eh skriver i denna underbara blogg som ingen läser, förutom jag...vilket liv.Imorgon blir jag väl antagligen tvingad att träffa Sarah eftersom tönten snodde min mössa...den är viktig för mig! Jag har lust o slå på nåt, kanske en typ boxningssäck eller nått, ska ringa Hanna i USA och be henne ge mig sin rosa boxningssäck, aggresivitet med stil, lär er det people, som om du är sur på nån och ska slå dom, tänk på att slå dom med en snygg klacksko, mer stil och mer smärta, perfekt ju. Jag har lust o käka jordgubbar..synd bara att det inte finns några jordgubbar hemma, får väl kasta en sko i huvudet på nån genom fönster och hota dom ifall dom inte köper jordgubbar åt mig. Nåväl, ska fortsätta drunkna i min bitterhet. Hare bäst, gå på fest.
 

Hej! :)

Heeej, this is my new blogg...Här kommer jag att blogga om mitt liv, min vardag, mina vänner, konsten att döda en tandställning och mina tillfälliga vredesutbrott. Hoppas "ni" njuter av denna underbara blogg..eller nåt.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0